Respekt - är det något man förtjänar, eller är det något vissa människor bara får?

Jag är ledsen. Jag vill aldrig mer ha någonting med killar att göra. Jag förstår inte varför jag, oavsett hur jag beter mig till slut blir respektlöst bemött. Jag har alltid trott att om man själv visade respekt för någon annan så fick man respekt tillbaka, men livet funkar visst inte så.. ska jag tvingas bli cynisk? Jag som hatar sånt!

För ett år sen följde en kille med mig hem som är bästa kompis med en kille i mitt kollektiv. Det var samma dag som jag flyttade in och jag tyckte det var lite kul. Vi hade inte sex, men rätt mycket hångel. Dagen efter frågade han efter mitt nummer och jag sa att han väldigt gärna fick mitt nummer, men att jag var i en period där jag inte kunde träffa någon. Ja, han blev nog rätt sårad men vad skulle jag göra? det var för fan en månad innan jag fick akut-ect, så att inleda ett förhållande med någon var ju uteslutet med tanke på hur jag mådde.

Iaf, så har vi träffats några gånger (4) under våren, helt klart bara som kk, han har kommit hit mitt i natten och vi har haft sex och han har sovit över och sen har han gått på morgonen. Men varje gång vi har träffats har jag fått väldigt mycket komplimanger, han har sagt att han verkligen har längtat efter det här och varit världens mysigaste när vi har sovit tillsammans. Trots det måste jag erkänna att jag faktiskt inte har haft några känslor för honom.

Men senaste gången kände jag att jag hade varit väldigt otrevlig, eller iaf kort, mot honom och hade dåligt samvete för det. Så jag messade honom och bad om ursäkt och frågade om jag fick bjuda på en öl som kompensation. Min tanke var ju inte då att jag skulle bara köpa en öl åt honom utan att vi kunde sitta ner och prata lite, om inte annat som kompisar och för att jag ville veta om det här är en kille att lita på. Och han tyckte att det var en bra idé.

Jag messade honom för några dagar sedan och sa vilken dag vi skulle dricka öl och när. Inget svar överhuvudtaget. Jag tänkte att han kanske skulle höra av sig och antingen säga ja, låter skitbra eller det är nog ingen bra idé. Men inte ett jävla pip. Så idag, kommer en tjej som också bor i kollektivet och berättar för mig att han dejtar en tjej sen en tid tillbaka! Alltså, en tjej som han träffade innan vi bestämde att vi skulle dricka öl, en tjej som han träffade innan han var hos mig och hade sex!

Vad ända in i helvete har jag gjort för att förtjäna att han inte berättar det för mig? Vad är det som gör att han tror att han har rätt att inte överhuvudtaget höra av sig till mig? För två av hans bästa kompisar bor tillsammans med mig, han vet att vi kommer att ses. Oavsett så tycker jag att jag har förtjänat bättre. Även om det var jag som sa att jag inte var redo att träffa någon så var jag ju ärlig om det ända från början. Vad tror han? Att han kan dejta den här bruden och ligga med mig samtidigt? Eller hade han bara tänkt att om man låtsas som att en problem inte finns så försvinner det av sig självt??

Det här liknar alla mina tidigare förhållanden, och det skrämmer mig. Jag är inte ens kär i den här killen, jag vill inte vara tillsammans med honom men om man ligger med varandra, har man inte rätt att få lite respekt i gengäld? Tydligen inte, inte ens mitt förhållande i över ett år med en tio år äldre kille slutade i att han kunde visa respekt för mig, vad är det jag saknar?!!

puss!

RSS 2.0