Påsklov=:) ?

Ska åka hem till mina föräldrar om några timmar. Blir där tills på söndag, så jag kommer inte skriva på några dagar. Som vanligt undrar jag hur det här ska gå, men den här gången är jag så himla arg. Kommer jag att kunna låta bli att säga nåt? Eller är det kanske just att säga nåt som behövs? Problemet är att det är ingen idé att försöka "lätta sitt hjärta", det kommer alltid, ofelbart rakt tillbaka till en. Ofta med total tystnad en dag eller två, och så en dräpande kommentar som slår undan fötterna på en. Det är inte meningen att man ska bli lite ledsen, utan det ska knocka en totalt. Hon är bra på det.

Oavsett så kommer det inte att bli helt lätt, men samtidigt vill jag av någon anledning upprätthålla något slags sken. Fast jag vet inte riktigt varför, jag orkar nog helt enkelt inte ta i något som jag inte ens själv förstår eller har accepterat.

Det har varit svårt för mig att skriva den senaste veckan, även där är det nog för att jag inte vet vad som händer i min kropp och i min skalle. Jag vet att nånting är på gång, men jag vet inte vad eftersom jag inte kommer ihåg vad jag och min psykolog har pratat om. Det slår aldrig fel, jag kan beskriva det i stora drag men jag kan inte sammanfatta vad vi kom fram till, eller vad jag tyckte var jobbigt.

Glad påsk iaf, hoppas påskharen kommer med mycket godis:)

Puss!

RSS 2.0